I tu, com estàs?

07/02/2017 09:37 h

Redacció

El Departament de Salut de l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb la Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores impulsa una consulta ciutadana per conèixer la situació de les persones que cuiden familiars malalts i/o dependents a la ciutat de Barcelona.

A Barcelona són moltes les persones que es fan càrrec i donen suport de forma continuada a algun familiar malalt, que te una discapacitat o ha patit un accident, que tenen problemes físics o mentals, o que s’ha fet gran…

Al costat de cada persona malalta, de cada persona que envelleix o que ha perdut la capacitat de valdre’s per ella mateixa, acostuma a haver-hi una persona que cuida i que requereix atenció.

Ens interessa conèixer quines són les dificultats que les persones que cuiden troben en la seva vida professional, familiar i social, amb quins serveis i suports poden comptar i de quins els agradaria disposar.

Aquesta consulta pretén ser una eina que ajudi a donar una major visibilitat sobre la realitat que viuen les persones cuidadores, si aconseguim un major coneixement, afavorirem actituds i comportaments socials que facilitaran el dia a dia d’aquestes persones.

Per aquest motiu, si cuides d’una persona malalta i/o dependent volem saber com estàs. En el següent enllaç et presentem un breu qüestionari per tal de conèixer la teva situació.

https://fs3.formsite.com/Formularis/form13/index.html?1476344249580