IKEA i el Gremi de Restauració de Barcelona: noves aliances del Làbora

El Làbora busca establir col·laboracions sòlides amb empreses i actors nous del teixit empresarial per tal de seguir enfortint l’impacte del programa.

16/11/2023 18:28 h

Ajuntament de Barcelona

 

Làbora signa un conveni de col·laboració amb IKEA per desenvolupar dos projectes

L’acord amb aquesta empresa de decoració d’interiors es basa en dos projectes claus. El primer, vinculat amb promoure la inserció: el Làbora facilitarà candidatures per cobrir vacants a les botigues de Catalunya IKEA. Tant el programa com l’empresa treballaran conjuntament per conèixer els llocs de treball i fer el millor encaix de candidatures proposades. D’aquesta manera, es vol donar resposta a les necessitats de contractació d’IKEA i alhora generar oportunitats laborals que millorin l’ocupabilitat de persones en situació vulnerable.

En segon lloc, aquesta aliança permetrà treballar també la mentoria social, és a dir, Làbora facilitarà candidatures per establir trobades entre participants de Làbora i personal d’IKEA, a les botigues de Catalunya, amb el propòsit de millorar la seva ocupabilitat en el mercat laboral.

El Gremi de Restauració i Làbora sumen esforços per la inserció sociolaboral

El sector de la restauració és un important motor de l’activitat econòmica de la ciutat, generador d’oportunitats laborals dignes i de qualitat, i en permanentment necessitat de personal qualificat. Aquest és un dels motius que ha portat a Làbora i el Gremi a signar un conveni de col·laboració. Gràcies a aquest, els establiments agremiats que vulguin participar d’aquesta iniciativa rebran suport especialitzat durant tot el procés.

El programa facilitarà que les empreses del Gremi tinguin accés a candidatures que s’ajustin a les seves necessitats de contractació. El Làbora oferirà orientació, formació i acompanyament previs a cada persona, sempre seguint els criteris d’ocupació per competències, que són la garantia del seu èxit.

Més informació