Inaugurem el nou Mercat de Sant Antoni!

El Mercat de Sant Antoni ja és a punt per obrir les seves portes. El dimecres 23 de maig ja se'l podrà visitar i començarà a estar en funcionament, i el següent cap de setmana, del 26 i 27 de maig, s'hi celebrarà una gran festa d'inauguració amb activitats i actuacions de tota mena i per a tots els públics.

15/05/2018 14:41 h

Districte Ciutat Vella

L’esdeveniment obrirà amb una bona dosi de cultura popular: trabucaires i gegants del barri s’encarregaran de donar el tret de sortida a dues jornades ben mogudes. Durant tot el matí del dissabte 26 es faran exhibicions esportives, musicals, de dansa i literàries als carrers del Comte Borrell i de Tamarit. A més, qui ho vulgui podrà reservar, a partir del divendres 25, plaça en una de les visites guiades que s’organitza a l’espai.

Els més menuts també tindran activitats per entretenir-se: a l’Espai Fossat (planta -1) s’hi farà un taller de circ que acompanyarà diversos jocs infantils. A la mateixa zona hi haurà també actuacions musicals i espectacles per a nens i nenes.

Ja a la tarda la festa seguirà amb diverses actuacions de dansa oriental, xaranga i més literatura i esport. A les 19h el públic podrà assistir a un Impro Show a l’escenari de la plaça del carrer de Tamarit. Finalment, la jornada acabarà com haurà començat: omplint el mercat de cultura popular amb un grup de percussió del barri que precedirà un correfoc.

L’endemà, diumenge 27, la inauguració seguirà omplint el mercat d’accions ben diverses. Aquesta vegada, però, l’acte s’enfocarà al mercat dominical, que obrirà el dia amb un pregó i una poesia. Després d’hores de música, jocs infantils i més visites guiades, a les 14h acabarà la gran inauguració del nou Mercat de Sant Antoni.

Més enllà d’aquests dies de festa d’obertura tan moguts, al nou espai hi confluiran de nou els tres mercats que el conformen: l’alimentari, els encants i el dominical. Al Mercat de Sant Antoni, per tant, s’hi podrà trobar producte fresc, de qualitat i proximitat; roba i teixits de tota mena, merceria, perfumeria, joieria, etc i, els diumenges, llibres per a tots els gustos, còmics, videojocs, música i tots els col·leccionables imaginables.