Itinerari formatiu sobre licitacions, contractació pública i ESS

Barcelona Activa i la Direcció de la Coordinació de la Contractació Administrativa de l’Ajuntament de Barcelona organitzen al novembre i desembre tres formacions virtuals per conèixer millor el funcionament i la tramitació de les licitacions públiques.

27/10/2021 11:21 h

Laia Ruiz

Com a part dels esforços de promoció de la contractació pública socialment responsable, Barcelona Activa i la Direcció de la Coordinació de la Contractació Administrativa comptem amb el Servei d’assessorament en Reserva  Social i Clàusules Socials. Ara, activen una formació específica per a organitzacions o empreses de l’Economia Social i Solidària (ESS) que vulguin presentar-se a una licitació pública.

FACTO Cooperativa serà l’encarregada de les sessions, que ajudaran a entendre el procediment de la contractació pública i les seves bases. Totes les sessions seran en format virtual i cal inscripció prèvia (als enllaços de cada activitat).

Formacions

Servei d’assessorament especialitzat 
Per complementar les accions formatives, s’oferirà a les assistents la possibilitat de rebre un assessorament especialitzat i individual posterior a la formació. La durada d’aquest assessorament serà d’1 hora en hores convingudes i a pactar amb l’equip formador.

Per qualsevol dubte contacteu amb: contractacioresponsable@barcelonactiva.cat.

Etiquetes associades a la notícia