Ja es pot reservar el llibre 'Sarrià 1921, centenari de l'agregació a Barcelona'

Entre novembre de 2021 i abril de 2022 es commemora el Centenari de l'agregació de la vila de Sarrià a Barcelona, la darrera gran incorporació territorial de la ciutat que va permetre que prengués l'extensió actual. És un fet històric destacat, tant per Sarrià com per Barcelona.

07/10/2021 12:16 h

Lorena Tella

El Taller d’Història de Sarrià ha estat treballant per conèixer millor i explicar com van ser aquests fets. I, sobretot, entendre com era fa cent anys aquella vila, el nostre barri, qui hi vivia, com vivien, què pensaven… Aquest treball es concretarà amb una exposició i un llibre-catàleg, previstos per aquest novembre.

El format del llibre és de 22,5 x 26,5 cm, tapa dura, 200 pàgines i prop de 300 fotografies, moltes d’elles inèdites, procedents de col·leccions particulars. Els textos els han escrit Jesús Mestre, Jaume Oriol i Carles Romaní, membres del Taller d’Història, amb una presentació de l’historiador Daniel Venteo, comissari de la comissió municipal pel Centenari, i un pròleg del periodista Jaume Clotet. El publica l’editorial Efadós.

Per editar el llibre a un cost raonable, entorn dels 30 €, s’obre una subscripció popular amb la intenció d’assegurar una venda mínima d’entre 200 i 300 exemplars. Això permet reduir el preu de venda al públic. Tothom que reservi un exemplar abans de la seva publicació, el podrà aconseguir amb un descompte del 30% en el preu de venda al públic. Es farà lliurament dels llibres reservats el dia de la seva presentació, prevista pel 12 de novembre a la Casa Orlandai.

Es pot fer la reserva del llibre a través de la web del Taller d’Història de Sarrià o per correu electrònic indicant “Sarrià 1921, subscripció”.

Etiquetes associades a la notícia