Jornada "Alzheimer #ConCiencia Social

16/11/2018 14:11 h

barcelona.cat

Avui 16 de novembre l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona i la CEAFA ALZHEIMER dins de les activitats del projecte FROM BUBBLE han organitzat la  Jornada “Alzheimer #ConCienciaSocial”.

La jornada té com a objectiu generar consciencia entre la societat per garantir l’abordatge integral de la malaltia de l’Alzheimer. El lema de la campanya pretén sensibilitzar sobre aquesta malaltia i conscienciar sobre la importància d’entendre que l’Alzheimer ha de ser considerat com el paradigma de la dependència a l’afectar, d’igual manera, al malalt i al cuidador.

La presentació de la jornada ha estat a càrrec de la Sra, Pilar Solanes Cap del Departament de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Quintilla Vicepresident de la Comissió de Sanitat del Parlament de Catalunya, Inmaculada Fernàndez Presidenta de FAFAC i Josep Gasulla Secretari de FAFAC i Vicepresident de CEAFA.

Durant la jornada s’han tractat diversos temes referents a les estratègies i eines que actualment s’utilitzen i les que en un futur caldrà assolir.