Jornada solidària La Sagrera amb l'Aitor

13/10/2016 11:32 h

Eduard de Vicente

Aquest diumenge 16 d’octubre comença la 2a jornada solidària La Sagrera amb l’Aitor, un munt d’actes preparats per entitats de la Sagrera, el districte de Sant Andreu i diversos col.laboradors per donar suport, fer difusió i recaptar fons per la investigació de la malaltia de la Duplicació Mecp2 que pateix l’Aitor, el petit veí de la Sagrera.

L’Aitor pateix una malaltia genètica minoritària per la qual no hi ha cura ni tractament, la síndrome de Duplicació Mecp2. A l’hospital Sant Joan de Déu es porta a terme una línia d’investigació que està sent finançada per l’associació que han creat els seus pares, l’ Associació “Miradas que hablan Duplicación Mecp2”. Des de la Sagrera es vol contribuir ajudant l’Aitor i a la resta de nens/es que pateixen aquesta malaltia amb una jornada solidària per recaptar fons per la investigació. Us convidem a gaudir i col·laborar de les activitats programades principalment els propers 16, 22 i 23 d’octubre.

Hi haurà un munt d’activitats: concerts, jocs, classes obertes de ball, tallers, xerrades, animació, pintacares, contes, exhibicions,… Mira tota la programació i suma’t a la iniciativa.

A tots els actes es recolliran taps de plàstic destinats a aconseguir ingressos per a la investigació de la malaltia. Participa de la jornada, t’hi esperem!