La Caminada del Nadal solidari tanca la temporada del Barnatresc

04/12/2018 10:00 h

Institut Barcelona Esports

El 16 de desembre de 2018 es realitzarà l’última caminada de l’any, la Caminada del Nadal solidari organitzada en col·laboració amb el Club Excursionista Pirenaic. La sortida, com és habitual, serà entre les 9:00 i les 9:30 hores i caldrà cobrir una distància d’uns 11km.

L’avituallament i el control de pas estaran situats als Jardins de Montserrat, al carrer de Rocafort entre les 10:00 i les 11:30 hores. La durada de la caminada està prevista per unes 3 hores i 30 minuts.

Una caminada nadalenca i solidària

Per tal de contribuir a cobrir les necessitats de persones vulnerables, s’ha arribat a un acord amb Càritas per instal·lar a la sortida de la caminada un punt de recollida d’aliments. Es demana la col·laboració de tots els participants en l’aportació d’aquest tipus d’ajuda i s’apel·la a la sensibilitat de les festes nadalenques perquè la generositat sigui significativa.

Al tractar-se d’una caminada solidària, s’ha decidit que a l’arribada no es realitzaran els sorteigs habituals i l’import del que se sol sortejar també serà destinat a la compra d’aliments per a la recapta.

Etiquetes associades a la notícia