La Cavalcada dels Reis Mags comptarà amb mesures d’accessibilitat

La Cavalcada de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar disposarà de mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat

05/01/2019 11:01 h

barcelona.cat

La Cavalcada dels Reis Mags de 2019 comptarà amb mesures d’accessibilitat perquè tothom pugui gaudir de l’arribada de Ses Majestats. Hi haurà tres zones reservades per a persones amb discapacitat o diversitat funcional ubicades en tres punts diferents del recorregut: el Moll de la Fusta, la Plaça Antonio López i Plaça Espanya. Per accedir a aquests espais, es recomana anar una mica abans del començament de la desfilada per incorporar-se sense dificultats. També, a l’escenari del Moll de la Fusta, on tindran lloc els parlaments dels Reis, hi haurà una intèrpret de llengua de signes.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia a les quatre de la tarda del dissabte 5 de gener. L’alcaldessa els donarà la benvinguda i els lliurarà la clau de la ciutat perquè puguin entrar a totes les llars. Just després, cap a les 18:00, els Reis i la seva comitiva iniciaran el seu recorregut pels carrers de la ciutat comtal. Aquest any encetaran la cavalcada el Senyor Hivern i el Gran Llibre de les Coses Petites, seguidament de les carrosses reials i dels patges de cada rei, així com altres personatges emblemàtics com la patge Estel i el patge Gregori, els carters reials, els xumeters i la carrossa del carbó. Per últim, els caramel·lers i caramel·leres repartiran milers de caramels a tots els nens i nenes de Barcelona.

El recorregut de la Cavalcada començarà a l’Avinguda Marquès de l’Argentera, seguint per Pla de Palau, Passeig d’Isabel II, Via Laietana, Plaça Urquinaona, Fontanella, Plaça Catalunya, Pelai, Plaça Universitat, Ronda Sant Antoni, Sepúlveda, Avinguda Paral·lel i finalitzarà a l’Avinguda Reina Maria Cristina i Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia.