La clariana de gespa de les Glòries, oberta per a petits i grans

Durant els mesos de juliol i agost, en aquest gran espai s’hi faran activitats adreçades a adults i de lleure per a infants en el marc dels casals i les activitats d’estiu.

29/06/2021 12:55 h

Ajuntament de Barcelona

Es tracta d’una prova pilot per obrir de manera progressiva la gran zona verda del parc de les Glòries i consolidar així un model de gestió i coproducció d’equipament a l’aire lliure. De fet, durant aquestes setmanes tindran lloc reunions amb les entitats i escoles dels entorns per anar incorporant-hi noves activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania durant tot l’any.

La iniciativa s’emmarca en la nova manera d’organitzar l’espai públic de tota la ciutat, que posa les persones al centre de tot, i de fomentar un aire més net, les zones verdes i el trànsit pacificat.

La segona fase de la prova pilot s’iniciarà l’1 de setembre, amb més propostes de lleure i un servei de gandules.

La Gran Clariana del parc de les Glòries és un gran espai d’una hectàrea amb gespa. Al conjunt del parc, de 20.400 m2, també hi ha 400 arbres, més d’un quilòmetre de circuit esportiu, 175 seients per fomentar els espais d’estada i una zona de jocs infantils.