La diversitat omple la Festa Major del Poble-sec

La il·lustradora Blanca Pi ha guanyat el concurs de cartells de la Festa Major del Poble-sec 2017 amb un disseny que reflecteix la diversitat cultural i alguns dels llocs més emblemàtics del barri. La creadora de Pipiripi Designs destinarà els 882 euros del premi a la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb qui col·labora des de fa anys.

12/06/2017 14:08 h

Mupert

La vigília de la Mostra d’Entitats del Poble-sec, que va tenir lloc al Paral·lel dissabte passat, les membres de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec van donar a conèixer els detalls de la festa major que se celebrarà al barri entre el 14 i el 23 de juliol.

La guanyadora del concurs de cartells convocat per la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i el Districte de Sants-Montjuïc ha estat la il·lustradora Blanca Pi, que viu a Sant Cugat del Vallès i té un estudi de disseny anomenat Pipiripi Designs. També és la creadora dels ninots de tela fets a mà amb la marca Pipiripops. A l’hora de dissenyar el cartell de la Festa Major del Poble-sec 2017, Pi s’ha inspirat en alguns dels llocs més emblemàtics del barri, en la seva diversitat cultural (com demanaven les bases del concurs) i en els colors d’un veïnat que, segons aquesta dissenyadora, és “viu, alegre i autèntic”.

És el primer cop que Blanca Pi guanya un premi i ha decidit donar-ne els diners (882,35 euros) a una entitat del barri amb la que col·labora professionalment des de fa més de cinc anys: la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, que treballa amb persones amb problemes de salut mental i en risc d’exclusió social.