La festa de La Vuelta 23 omplirà el passeig de Lluís Companys

14/08/2023 10:00 h

Ajuntament de Barcelona

Barcelona, una ciutat amb una rica tradició ciclista, es prepara per acollir el Parc Vuelta, un esdeveniment especial coincidint amb les dues primeres etapes de La Vuelta 23. Durant els dies 26 i 27 d’agost, de 15:00 a 20:00 hores, el passeig de Lluís Companys serà l’escenari d’una gran festa dedicada als aficionats i les aficionades al ciclisme.

El Parc Vuelta té l’objectiu de prolongar l’espectacle de La Vuelta 23, oferint un lloc on els i les visitants poden experimentar i gaudir d’activitats relacionades amb el món del ciclisme. Des de concursos fins a demostracions de productes i espectacles, hi haurà una gran varietat d’activitats per a totes les edats i perfils.

En aquest espai dedicat, els i les visitants tindran l’oportunitat d’interactuar directament amb el món del ciclisme, tant si són entusiastes experimentats o experimentades com si simplement volen aprendre més sobre aquest esport apassionant. Les animacions i activitats estaran orientades al públic present, creant una atmosfera festiva i emocionant.

Amb el Parc Vuelta, Barcelona reafirma el seu compromís amb el ciclisme i ofereix una oportunitat única a residents i turistes per involucrar-se en un esdeveniment internacional de primer nivell.

Més informació

Notícies relacionades