La Fira Mercat de Mercats torna el proper mes d’octubre a la plaça de les Glòries

08/08/2023 07:45 h

Ajuntament de Barcelona

Els dies 20, 21 i 22 d’octubre celebrarem la 12a edició de la Fira Mercat de Mercats a la plaça de les Glòries, la gran festa dels mercats de Barcelona, el producte i la gastronomia de proximitat i sostenible.

Durant aquests dies, la plaça  tornarà a omplir-se dels millors productes dels comerciants dels nostres mercats, acompanyats dels restauradors locals i dels productors del territori. 

Tallers, música i activitats relacionades amb els mercats i la gastronomia ompliran el programa dels tres dies de la fira. A l’Aula es realitzaran tallers, showcookings i presentacions. Sense oblidar-nos dels més petits, que podran gaudir de tota mena d’activitats i jocs a l’Espai Infantil. A més, les tres jornades estaran amenitzades amb actuacions musicals per a tota la família.

Igual que en les edicions anteriors, enguany comptarem també amb un espai amb microones i barbacoes on els visitants podran escalfar, cuinar i menjar la carn, el peix i les verdures “in situ”. A la zona de restauració, es podran degustar delicioses tapes elaborades per restauradors locals, maridades amb vins, caves, cerveses i altres begudes que se serviran a les barres.

Guardeu-vos la data!

Dates i horaris de la fira

20 d’octubre, d’11.00 a 22.00

21 d’octubre, d’11.00 a 22.00

22 d’octubre, d’11.00 a 21.00

Etiquetes associades a la notícia