La Fira per la Terra 2018 es trasllada a Nou Barris

La cultura ecològica i els productes de proximitat se citen a la ciutat amb la Fira per la Terra 2018, que se celebra el dissabte 21 i el diumenge 22 d'abril amb activitats per a tota la família. La 23a edició de la fira s'organitza per primer cop a Nou Barris, un districte amb una cultura de carrer arrelada i un fort activisme ecologista.

02/03/2018 16:41 h

Ajuntament de Barcelona

VÍDEO. Janet Sanz: “El trasllat de la Fira per la Terra a Nou Barris permet lligar-ne els valors amb un districte referent en moviment i compromís social a favor de la sostenibilitat i l’ecologisme.”

Una àrea àmplia de 6 hectàrees al parc Central de Nou Barris, el Parc Tecnològic i la seu del Districte, ben connectats amb transport públic i amb tots els serveis necessaris a l’abast, seran l’escenari dels espais de la Fira per la Terra 2018.

La decisió de traslladar la fira, que fins ara s’havia organitzat al passeig de Lluís Companys i al parc de la Ciutadella, respon a la voluntat de potenciar la vida als barris i d’acostar al veïnat els esdeveniments que se celebren a la ciutat.

A més, la fira se suma a altres activitats importants que s’han desplaçat a Nou Barris, com l’escenari de música clàssica de la Mercè o el SónarKids, i enforteix el districte com a espai cultural de referència de la ciutat.

Una celebració per a tota la família

La Fira per la Terra s’organitza des de fa 23 anys coincidint amb el Dia de la Terra, el 22 d’abril, per promoure hàbits saludables i sostenibles pel que fa al medi ambient, els productes locals i ecològics i l’economia del territori.

L’esdeveniment és un punt de trobada festiu per a tota la família on destaquen el mercat del pagès, amb més de cent petits productors de proximitat i els seus productes ecològics; el mercat d’artesans, amb un centenar d’associacions solidàries i més de dues-centes parades amb creacions artesanals i plats del món, i les activitats, conferències i tallers sobre salut, educació mediambiental o consum responsable, entre altres.

L’Associació Dia de la Terra – Catalunya organitza la Fira per la Terra. Consulteu-ne tota la informació aquí.