La fira referent del sector audiovisual arribarà el 2021

La primera edició a Barcelona de la fira Integrated Systems Europe (ISE) se celebrarà del 2 al 5 de febrer de 2021 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. La reputació internacional, l’atractiu i el potencial innovador de Barcelona han estat claus per decidir establir-hi aquesta fira de referència mundial en sistemes d’àudio i de vídeo.

19/07/2018 17:15 h

Redacció

La reputació internacional, el potencial innovador i el lideratge de Barcelona com a seu de congressos internacionals han estat clau perquè el referent mundial del sector audiovisual s’estableixi a la ciutat per créixer i consolidar-se. Els pavellons de Fira de Barcelona a la Gran Via seran l’escenari de la fira Integrated Systems Europe a partir del febrer del 2021. 

La infraestructura de Fira de Barcelona, amb vuit pavellons al recinte de la Gran Via i més de 200.000 metres quadrats, i les condicions ideals de Barcelona com a ciutat capdavantera en els àmbits de la tecnologia i la imatge van propiciar l’elecció de la ciutat com a seu del congrés. L’arribada d’una nova fira internacional obre i potencia l’ecosistema emprenedor i econòmic de la ciutat.

La Integrated Systems Europe es va crear el 2004, i en els darrers anys s’ha celebrat a Amsterdam. Hi assisteixen més de 80.000 visitants i reuneix prop de 1.300 expositors. El creixement de la fira durant els últims anys va fer que els organitzadors busquessin una nova seu per a la ISE.

El creixement de Fira de Barcelona

Fira de Barcelona és capdavantera pel que fa a l’organització de congressos segons el rànquing de referència del sector, l’Associació de Congressos i Convencions Internacionals. El 2017 Fira de Barcelona va facturar més de 188 milions d’euros, un 25% més amb relació al 2015, amb més de 140 salons i congressos celebrats i un miler d’activitats professionals.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades