La Guàrdia Urbana amplia les instal·lacions a Ciutat Vella

L’Oficina de Recepció de Denúncies de la Comissaria de la Guàrdia Urbana atén denúncies per la pèrdua de documentació, furts i danys i robatoris amb força i furts a l’interior de vehicles. Se n’han ampliat les instal·lacions per millorar l’atenció a la ciutadania.

27/07/2020 13:40 h

Ajuntament de Barcelona

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el cinquè tinent d’alcaldia, Albert Batlle, han visitat l’ampliació de l’Oficina de Recepció de Denúncies de la Comissaria de la Guàrdia Urbana a Ciutat Vella, situada a la Rambla, 43. Els hi ha acompanyat el cap de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez.

Les denúncies són una de les millors eines de què disposen els cossos policials per incrementar els bons resultats en la lluita contra la delinqüència. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana està millorant els serveis i l’espai dels quals disposa, per tal de poder facilitar la realització de denúncies i que els ciutadans percebin que és una acció àgil, útil i necessària.

En aquest sentit, la Comissaria de Ciutat Vella no només ha guanyat més capacitat de denúncia, sinó que també ha millorat l’espai de la sala d’espera amb seients i un paviment nous, i ha adequat els despatxos d’atenció al públic als protocols de salut, amb la instal·lació de mampares per prevenir contagis.

Les reformes s’han dut a terme amb la voluntat del cos de policia barceloní de continuar realitzant millores en el servei ampliant el catàleg de denúncies que es poden tramitar a la comissaria i oferint als Mossos d’Esquadra un espai per donar un servei conjunt de recepció de denúncies.

L’Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana aposten per la cooperació, la coordinació i el treball conjunt amb la Conselleria d’Interior i el cos de Mossos d’Esquadra. Per aquest motiu, les obres de millora s’han fet coordinadament amb els Mossos d’Esquadra, per tal de concretar sistemes de treball i procediments, així com les pautes a seguir per a una bona coordinació.

Els dos cossos policials també comparteixen espai i servei a l’Oficina Conjunta de Recepció de Denúncies de la Barceloneta, que va entrar en funcionament fa cinc anys.

La Guàrdia Urbana disposa de set oficines de recepció de denúncies distribuïdes per tota la ciutat. Aquestes oficines atenen les persones que han perdut la documentació o algun objecte o que han estat víctimes d’un furt, de danys o d’un robatori o d’un furt a l’interior d’un vehicle.

Etiquetes associades a la notícia