La llibreria Finestres programa un club de lectura de ciència-ficció en clau femenina

13/09/2021 07:00 h

Xavier Amat

Per a aquest nou curs, la llibreria Finestres organitza el club de lectura titulat Mons imaginats: ciència-ficció en clau femenina, conduït per Inés MacPherson. Es farà una sessió cada mes, la primera el 7 d’octubre i la darrera el 2 de juny, i els assistents comentaran títols com Mujer al borde del tiempo, de Marge Percy, Llengua materna, de Suzette Haden Leigh, o Pulse enter para continuar, d’Ana Galvañ. La primera sessió estarà dedicada a tot un clàssic: Frankenstein, de Mary Shelley.

L’hora d’inici serà, en tots els casos, a les 18.30 h, i les inscripcions per assistir-hi ja són obertes. Es poden fer trucant al 93 384 08 09, o enviant un missatge a activitats@llibreriafinestres.com.

Inés Macpherson (Barcelona, 1982) és llicenciada en Filosofia i des del 2010 treballa al món editorial com a lectora, correctora i redactora. Paral·lelament es dedica a la narració oral des del 2003, terreny on s’ha especialitzat en el conte literari i d’autor. Col·labora a La Vanguardia parlant de llibres. Ha participat a diverses antologies de contes: 20 relats de la fi del món (2012) i Somnis (2016), amb l’editorial Otros Mundos, i Extraordinàries i Contes per al (des)confinament, amb Males Herbes.També ha participat en el llibre homenatge a Ray Bradbury, Paper cremat, publicat per Apostroph.

Més informació, en aquest enllaç.