La moda sostenible i ètica s’aplega a Re-Barcelona

Del 29 al 30 de novembre, en el Disseny Hub Barcelona, més de trenta professionals del sector tèxtil i la moda es reuneixen per primera vegada en una trobada internacional centrada en el respecte al medi ambient i la sostenibilitat. Un punt de trobada i debat del sector per repensar els hàbits de consum i mostrar noves alternatives per incorporar millores en els negocis i per a la ciutadania.

26/11/2019 12:14 h

Ajuntament de Barcelona

El Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, organitzat per l’associació Moda Sostenible Barcelona i amb la col·laboració de Seed&Click, vol sensibilitzar la ciutadania sobre els avantatges de la moda amb consciència ecològica, i pretén potenciar-ne i estimular-ne l’activitat econòmica de creació, producció, venda i ús.

Aquesta trobada tindrà dos espais, un de dirigit a professionals, el Summit, i un altre d’obert a la ciutadania, l’Open Space. A l’espai professional hi haurà taules rodones i xerrades amb experts internacionals i nacionals de la indústria de la moda i ponents com la galerista Rossana Orlandi o representants de companyies com Ecoalf, Veja o Kering. A l’espai per al públic en general, hi haurà una zona d’exposicions amb la participació d’empreses i projectes pioners.

Re-Barcelona

  • Quan: 29 i 30 de novembre
  • On: Disseny Hub Barcelona
  • Tota la informació a: Re-Barcelona