La pastisseria de productes sense gluten ni lactosa

25/08/2015 15:41 h

Sant Andreu TV

Montserrat Bozo va descobrir fa 5 anys que era celíaca. Per això va decidir començar a experimentar lelaboració de dolços sense gluten i sense la necessitat de posar-hi gaire sucre. Després de fer proves a casa, a principis de juliol va obrir el seu obrador a la Sagrera. Pastelosofía, en referència a la seva formació en humanitats, és el nom del nou establiment.

Els pastissos, les galetes i les magdalenes de Pastelosofía estan fets amb productes naturals saludables i nutritius, com ara fruites seques, verdures, sucre de canya i espècies. A més, la Montserrat utilitza farines diverses com la de blat de moro, d’arròs o de mandioca.

La propietària de l’establiment s’encarrega de tot el procés d’elaboració i comercialització del producte. Els pastissos són casolans i les comandes es fan a través dInternet, tant si es tracta de clients particulars com de cafeteries, restaurants o hotels. La recollida es pot fer a la botiga de la Sagrera.

Pastelosofía és la primera pastisseria del districte i la quarta de la ciutat que només ven productes sense gluten. Això afavoreix que els ingredients no es barregin amb altres de no aptes per a celíacs. A més, l’elaboració dels productes es fa en un obrador aïllat per evitar cap tipus de contaminació.

Més informació