La relació entre les cures i la supervivència social a la conferència de l’Onze de Setembre, a càrrec de Lourdes Beneria

L’economista Lourdes Beneria Farré pronunciarà el discurs “Les cures, l’envelliment i l’economia postpandèmica”, en la conferència de l’Onze de Setembre. La xerrada posarà al centre del debat l’impacte que la pandèmia ha tingut en les cures en tots els àmbits, familiar, laboral i social, el repte que suposa prioritzar-les i el vincle directe que tenen amb l’economia.

08/09/2021 12:59 h

Ajuntament de Barcelona

Lourdes Beneria Farré és economista, professora emèrita de la
Universitat de Cornell i ha centrat les seves publicacions en temes relacionats amb el mercat de treball, el treball de les dones, el gènere i el desenvolupament, la globalització i el desenvolupament a Amèrica Llatina. L’any 2018 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.

L’acte tindrà lloc el dijous 9 de setembre, a les 18.00 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. La conferenciant pronunciarà el discurs “Les cures, l’envelliment i l’economia postpandèmica”.

L’entrada serà limitada per garantir les mesures de seguretat. L’acte es podrà seguir en directe des de l’enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=veuCDSIaXAk.

Etiquetes associades a la notícia