La tecnologia i la societat connecten en la Mobile Week Barcelona 2022

Des d'aquest dilluns, 29, i fins diumenge, 3 d’abril, es faran més de 60 activitats gratuïtes en 40 espais de tota la ciutat per debatre, analitzar i experimentar sobre l’impacte de la transformació digital en la ciutadania. Les propostes se centren en tres temes: drets digitals, habilitats professionals digitals —amb un èmfasi especial en la desinformació i el foment de les STEAM en l’adolescència (ciència, tecnologia, enginyeria, arts gràfiques i matemàtiques)— i cultura, creativitat, entreteniment i nous mitjans digitals.

15/03/2022 12:31 h

Ajuntament de Barcelona

Una de les principals novetats és la convocatòria oberta a totes les entitats i institucions públiques i privades de la ciutat per presentar-hi propostes d’activitats. Així doncs, 30 de les activitats programades estaran organitzades pel teixit associatiu i per institucions de la ciutat, la qual cosa transformarà aquesta edició en la més col·laborativa des que va néixer, amb l’objectiu de sumar-hi tots els agents que treballen per fer front a les bretxes digitals.

Una altra novetat és la jornada Pimes Day, que se celebrarà el dimecres, 30 de març, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm per tal que les pimes i els autònoms adquireixin competències digitals a través de tallers i ponències sobre màrqueting digital i comerç electrònic, digitalització de l’empresa i ciberseguretat.

Aquesta edició culminarà amb el Family Day, una jornada que se celebrarà el diumenge 3 d’abril a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, pensada per gaudir i aprendre en família a través de l’entreteniment. Per tercer any consecutiu, els infants i les seves famílies podran formar-se en diferents aspectes de la tecnologia d’una manera dinàmica i divertida.

La Mobile Week Barcelona, una iniciativa de Mobile World Capital, va néixer el 2017 amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania per tal d’empoderar-la i dotar-la de les habilitats necessàries per no deixar enrere a ningú en la transformació digital.

Etiquetes associades a la notícia