La transició al nou Bicing ja ha començat

S’inicia la instal·lació de les noves estacions i ben aviat, el dia 12 de gener, es podrà fer el primer viatge amb les noves bicicletes. Un cop acabada la transició, al mes d’abril, s'incorporaran al sistema les noves bicicletes elèctriques.

08/01/2019 09:40 h

Ecologia Urbana

Què cal saber d’aquesta transició?

Al nou web www.bicing.barcelona i a la  nova versió de l’App es pot veure quina és la planificació prevista de les estacions que s’aniran substituint.

Amb l’App es pot consultar en temps real les estacions disponibles (tant del nou servei com de l’antic) així com les estacions provisionalment fora de servei.

El dia 12 començarà el servei del nou Bicing amb les primeres estacions al districte de Nou Barris.  Fins que no arribi aquest moment, entre els dies 8 i 12 de gener, l’únic sistema disponible serà l’antic.

Actualització de les dades d’usuari al web

Bicing demana als seus usuaris que actualitzin les seves dades d’accés a la zona privada del nou web www.bicing.barcelona i molt recomanable fer-ho abans del dia 12 de gener.

En el nou sistema, el nom d’usuari passa a ser el correu electrònic, en lloc del DNI, com ho era fins ara.

En entrar a la nova web trobaràs una finestreta emergent a la dreta per iniciar el procés de canvi de les dades d’accés. D’aquesta manera podràs seguir fent servir la zona privada i accedir als nous serveis de l’App.

Amb el nou Bicing podràs gaudir de nous avantatges com l’accés a la bicicleta mitjançant l’App i el servei 24 hores.

Una targeta, dos Bicing

Tingues present que durant la implantació del nou servei podràs seguir fent servir la targeta que tens ara per ambdós sistemes, però has de tenir en compte que els dos serveis no són compatibles. Per tant, si agafes una bici del sistema antic només la podràs ancorar en una estació antiga, i el mateix amb el nou sistema.

Nova oficina d’atenció als usuaris i usuàries

El nou Punt d’Atenció al Ciutadà al carrer de Calàbria, 66, on només es podran fer les gestions i les consultes sobre el nou Bicing.

L’oficina de la plaça de Pi i Sunyer 8-10, es mantindrà oberta durant tot el període de transició per atendre les consultes del Bicing antic, mentre aquest estigui operatiu.

Durant aquest període, si tens consultes o dubtes a resoldre, pots consultar-nos qualsevol informació pels canals habituals: web, xarxes socials i al telèfon d’informació 93 707 89 00.

Notícies relacionades