La XMESS i la FESC organitzen una jornada per administracions locals

La 10a edició de la FESC acollirà per primer cop un espai d’intercanvi entre municipis i entre municipis i iniciatives de l’Economia Social i Solidària (ESS). La jornada serà el pròxim 22 d’octubre al recinte de la Fabra i Coats. Cal inscripció prèvia.

08/10/2021 12:46 h

Laia Ruiz

La X Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC 2021) serà del 18 al 24 d’octubre, en un format híbrid. La Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS) i la FESC organitzen l’Activitat per Administracions Locals on les persones assistents podran compartir i aprendre sobre la promoció i enfortiment de l’ESS des de les polítiques públiques.

L’Activitat per Administracions Locals consta de diversos espais de debat, treball en xarxa i creació de sinergies:

  • 10.00 a 11.30 h: Ponències i debat per fer balanç i prospectiva en relació amb les polítiques públiques de foment de l’ESS.
    • 10.00 a 10.30 h: Ponència sobre la proposta de la XES en relació amb les polítiques públiques del futur per al foment de l’ESS.
    • 10.30 a 11.00 h: Taula de debat sobre passat, present i futur de les polítiques públiques de foment de l’ESS i els recursos disponibles per a Ajuntaments.
    • 11.00 a 11.30 h: Espai de debat amb les persones assistents.
  • 11.30 a 12.00 h: Cafè i esmorzar.
  • 12.00 a 14.00 h: Dinàmica de sinergies entre Administracions Locals i organitzacions de l’ESS. Consistiran en breus trobades temàtiques per conèixer els productes i serveis que ofereix l’àmbit, així com per a compartir necessitats. Els resultats es recolliran en un catàleg de proveïdores.
  • 14.00 a 15.00 h: Dinar.

L’activitat està orientada a persones treballadores d’ajuntaments, consells comarcals i altres administracions de Catalunya, siguin o no membres de la XMESS. La jornada de treball serà el divendres 22 d’octubre, i cal inscripció prèvia. La jornada serà a l’Ateneu l’Harmonia, al recinte de la Fabra i Coats, Sant Andreu, Barcelona.

Dates de la FESC 2021

La FESC virtual:

Diumenge, 17 d’octubre: acte d’inauguració mixt (presencial i virtual).

De dilluns 18 a divendres 22 d’octubre: xerrades virtuals.

De dilluns 18 a diumenge 24 d’octubre: expositores virtuals.

La FESC presencial. El recinte de la Fabra i Coats acollirà, un cop més, les activitats presencials de la Fira:

Divendres, 22 d’octubre. Matí, Activitat per Administracions Locals. Tarda, festa d’inauguració.

Dissabte, 23 d’octubre: expositores a l’exterior i sales de xerrades durant el matí i la tarda.

Diumenge, 24 d’octubre: expositores a l’exterior i sales de xerrades durant el matí.

Etiquetes associades a la notícia