Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

L’activitat audiovisual a la ciutat es recupera a nivells prepandèmia

Barcelona recupera durant el primer semestre del 2021 el pols de l’activitat audiovisual a la ciutat amb uns indicadors que tornen a la normalitat prepandèmica. Els rodatges a la ciutat van en augment i el primer semestre de l’any la Barcelona Film Comission ja ha col·laborat en 439 produccions, en tot el 2019 en van ser 509, i el 2020, 490.

02/10/2021 10:36 h

Ajuntament de Barcelona

Les produccions audiovisuals contribueixen a la projecció de Barcelona al món i al desenvolupament econòmic de la ciutat. Pel que fa a la procedència de les produccions ateses per la Barcelona Film Commission fins al 30 de juny de 2021, 395 són de Catalunya, 23 d’Espanya i 21 internacionals, de les quals 17 són europees, 3 són americanes i 1 és africana.

En relació amb l’impacte econòmic directe, es preveu que les vint grans produccions que s’hauran rodat fins a finals d’any superaran els 45 milions d’euros i hauran generat prop de 17.000 contractacions.

Compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible

La Barcelona Film Commission acaba de publicar una guia de bones pràctiques mediambientals i sostenibles en rodatges alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030. Amb aquest document, es pretén facilitar a les productores serveis que els permetin reduir les externalitats negatives derivades dels rodatges incrementant el respecte pel medi ambient i les persones.

La guia es pot consultar al web de la Barcelona Film Commission.

Etiquetes associades a la notícia