Jornada per debatre la infància i l’adolescència a la ciutat

El 19 de novembre, de 9.00 a 18.30 hores, tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana una jornada sobre el present i el futur de la infància i l’adolescència a Barcelona. Al llarg de la jornada s’explicaran les actuacions municipals en aquesta matèria i es compartiran els reptes per millorar el benestar, l’educació i la salut de la infància i l’adolescència a la ciutat.

22/10/2018 16:53 h

Ajuntament de Barcelona

L’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona promou la jornada “La Infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur” el 19 de novembre, de 9.00 a 18.30 hores, a l’Espai Jove La Fontana.

L’acte, que coincideix amb el Dia Universal dels Drets de l’Infant (20 de novembre), està organitzat en col·laboració amb l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona. Hi participaran diferents entitats, organismes i grups de recerca, i també infants i adolescents.

L’objectiu de la jornada és explicar les actuacions que l’Ajuntament de Barcelona està duent a terme en matèria d’infància i adolescència, així com compartir els principals reptes per millorar el benestar, l’educació i la salut de la infància i l’adolescència. També s’hi presentarà l’Observatori 0-17 BCN, una nova eina de ciutat per conèixer i millorar les vides i els drets de la infància i l’adolescència, i també les noves anàlisis sobre pobresa, benestar, educació, salut, lleure, cultura i joc. A més, l’esdeveniment servirà perquè l’Ajuntament hi tracti l’Agenda dels infants.

Podeu consultar el programa de la jornada en aquest enllaç.

Si voleu assistir a aquest acte i necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva, física, visual, etc. preguem ens ho comuniqueu amb una antelació de 5 dies laborables al tel. 93 256 45 86 o a l’a/e: infancia@bcn.cat

Ho sentim, el formulari d’inscripció a la jornada ja no està disponible perquè s’han exhaurit les places.  

Etiquetes associades a la notícia