L'Altre Festival

El passat cap de setmana, Barcelona va acollir l'Altre Festival 2017, un esdeveniment cultural internacional que es realitza a la ciutat de Barcelona. Reunint el món de la Salut Mental i de les Arts Escèniques, buscant la difusió, la creació, participació i l’exhibició de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental.

12/06/2017 13:04 h

barcelona.cat

L’Altre Festival és una altra manera de veure i viure la salut mental, un esdeveniment sociocultural innovador i diferent basat en propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones que pateixen un trastorn mental.

L’Altre Festival neix amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental com a eina fonamental en el procés terapèutic i normalitzador de la vida. També vol ser un referent per a tota aquella gent que estima i gaudeix del que es fa dalt d’un escenari, una punta de llança per trencar estigmes i etiquetes, un espai on compartir experiències, vivències i descobrir altres realitats i una altra manera de veure i viure la salut mental.

Més informació