L’alumnat dibuixa la seva visió de l’alimentació sostenible

Més de 2.500 escolars han participat en la iniciativa “Ara, aquí, les escoles per l’alimentació sostenible”, en el marc de la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible. Una selecció dels treballs, concretament 178 pòsters, forma part d’una exposició que es podrà visitar al vestíbul de l’Ajuntament fins al 22 de desembre.

16/12/2021 15:51 h

Ajuntament de Barcelona

Un total de 2.517 alumnes dels cicles de primària, secundària, estudis postobligatoris i d’educació especial han participat en aquesta iniciativa impulsada conjuntament amb el Consorci d’Educació de Barcelona, en col·laboració amb Escoles + Sostenibles.

L’objectiu és aprofundir en aspectes relacionats amb l’alimentació sostenible i que connectin a la vegada amb valors interdependents com la salut, la sostenibilitat i la justícia global.

Un dels àmbits en què la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible ha fet més èmfasi són els centres escolars. Al marge dels treballs amb l’alumnat, s’han impulsat accions per reequilibrar els menús escolars i recursos de capacitació per al professorat per incorporar aspectes de sostenibilitat alimentària en el programa pedagògic.

 

Etiquetes associades a la notícia