L'equip del Centre LGTBI lamentem la mort de la nostra companya Mar C. Llop

L’equip de persones que treballem al Centre LGTBI de Barcelona lamentem profundament la mort de la nostra companya Mar C. Llop

01/03/2022 13:25 h

Maria Sanz

L’equip de persones que treballem al Centre LGTBI de Barcelona lamentem profundament la mort de la nostra companya Mar C. Llop, que ha estat fotògrafa i activista, “artesana audiovisual” com ella mateixa s’anomenava, però sobretot referent i amiga per a moltis de nosaltres.

La Mar ha estat l’autora de la gran majoria de les fotografies que tenim del Centre, i ens costarà moltíssim no trobar-la treballant en festes, jornades i altres esdeveniments que organitzem, somrient rere la càmera.

La Mar ha estat autora de diverses exposicions, llibres i audiovisuals que visibilitzen la realitat de les persones trans, amb un especial èmfasi en les infàncies trans. Un dels seus últims treballs, les píndoles del documental Famílies Trans*, es pot veure al Centre LGTBI des d’inicis de febrer.

La Mar ha estat activista de l’associació Generem!, i també companya, guia i inspiració per a moltíssimes persones.

Mar, gràcies pels camins que ens has obert i el llegat que ens deixes. Se’ns fa molt difícil pensar que ja no et trobarem per aquests corredors.

En la teva memòria, i com tu sempre deies, “seguim narinant”.

Etiquetes associades a la notícia