Les Biblioteques de Barcelona participen a la Setmana del Llibre en Català

07/09/2020 12:00 h

Dolors Gándara Sanz

La Setmana s’ha convertit en l’oferta més gran de la història dels llibres en català, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell.

Com sempre, amb una àmplia proposta d’activitats de tot tipus per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català.

Enguany, les Biblioteques de Barcelona hi participen amb dues activitats:

Dijous, 10 de setembre, a les 11.00 hores
La gent del carrer Montcada. Una història de Barcelona (segles XIII a XVIII). A càrrec de Rafa Burgos
Un recorregut ple d’anècdotes i d’històries de les persones que hi van viure i que posa fi als tòpics sobre els nobles, la creació d’un barri anomenat gòtic, les alteracions radicals d’edificis de la via i l’ús del tot inadequat del concepte palau. L’itinerari inclou una conversa amb l’autor de l’obra.

Lloc de trobada: Museu Picasso. Entrada per Plaça Sabartés 1

Informació per fer la inscripció.

Dissabte 12 de setembre, a les 16.00 hores
Presentació del club de lectura Vincle, a càrrec de Valèria Gaillard
Vincle és un projecte de Biblioteques de Barcelona que té com a objectiu principal promoure entre lectors dels territoris de llengua catalana el coneixement mutu de la llengua i la literatura. L’acte inclou una conversa amb Sebastià Bennasar, escriptor i periodista, i Mireia Plana, vicepresidenta de la Plataforma per la llengua, en què es parlarà de la situació actual de la llengua i la literatura dels Països Catalans.

Amb la col·laboració de La Setmana del Llibre en Català i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes associades a la notícia