Les Gegantes amb Tu

18/11/2016 09:22 h

barcelona.cat

El passat diumenge 20 de novembre, a l’avinguda de Maria Cristina,va tenir lloc la trobada de Gegantes solidària per la recerca del càncer de mama. Aquesta trobada de gegantes i gegantones forma part del projecte de l’associació Les Gegantes amb Tu, projecte per la lluita contra el càncer de mama.

Les Gegantes amb Tu van iniciar el seu projecte al novembre de 2015, quan a una gegantera de Sant Pere de Vilamajor li van diagnosticar càncer de mama. A partir d’aleshores el seu entorn va iniciar iniciatives per contribuir a lluitar contra la malaltia i donar suport a les malaltes. Els objectius de l’associació són donar a conèixer la malaltia, contribuir econòmicament a la recerca mèdica i organitzar la present trobada de Gegantes, que pretenen que sigui la més gran mai feta i la cloenda d’aquest projecte.

L’acte va començar a les 9 del matí amb la recepció i plantada de gegantes i gegantones, durant el matí diverses activitats van fer lúdica la jornada, el cantautor Sander Clasen va oferir un concert per als assistents.

L’acte va concloure amb la ballada conjunta de totes les gegantes i gegantones. Comptant amb la presència d’algunes entitats del càncer de la ciutat de Barcelona.