Les identitats masculines, en transformació permanent

13/11/2017 11:44 h

Redacció

Els propers 16 i 17 de novembre, a l’Espai Francesca Bonnemaison (c. Sant Pere més baix, 7), es desenvoluparà la tercera edició del projecte, Men in moviment, que reunirà a especialistes en el camp de les masculinitats procedents de diferents entorns i contextos (universitat, activisme i elaboració de polítiques). Està estructurat en tres seminaris (veure programa complet) dedicats a temes candents relacionats amb les masculinitats.

El primer seminari, Masculinitats en trànsit, reunirà a experts i investigadors sobre masculinitats diaspòriques i migrants. El segon seminari, Afectes i intimitats mòbils, es dedicarà a discutir les configuracions reals (canvis i contradiccions) sobre els afectes i les intimitats masculines. El tercer seminari, Masculinitats, nació i política, analitzarà com els problemes de la masculinitat (i els problemes de gènere) es relacionen amb la política actual.

Aquest esdeveniment està organitzat per Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Homes Igualitaris (AHIGE) i MEDUSA Gèneres en transició (Grup de Recerca).