Les millors espases femenines en el 42è TICB d'Esgrima

08/02/2018 09:11 h

Institut Barcelona Esports

Des de divendres fins dissabte, les millors espasistes del món pugnaran per guanyar l’àmfora que distingeix als esdeveniments esportius internacionals de més prestigi de la Ciutat Comtal, els TICB.

A la competició, hi participaran totes les espasistes que conformen el Top 10 mundial actual i totes les que han format part del darrer podi olímpic, del Mundial, dels Campionats d’Europa, d’Àsia i Amèrica. En definitiva, 247 especialistes de l’espasa, procedents de 45 nacions, i 27 equips nacionals, que ens faran gaudir del major espectacle esgrimístic al que es pot assistir en l’actualitat.

El ‘Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona’ sempre s’ha caracteritzat per ser una competició molt oberta, on nous valors de l’esgrima internacional s’han imposat en nombroses ocasions a les grans favorites del moment, o il·lustres espasistes han tornat a demostrar la seva gran vàlua, tot i ja no ocupar les posicions capdavanteres del rànking mundial. D’entrada parteixen com a grans favorites l’actual número 1 del món, l’estoniana Julia Beljajeva, l’actual campiona olímpica, la hongaresa Emese Szasz-Kovacs, la campiona mundial, la russa Tatiana Gudkova, i la guanyadora de l’anterior edició, la xinesa Yiwen Sun, però qui sap si serà una d’elles la guanyadora de la Copa del Món de més prestigi del circuit internacional d’espasa femenina.

Qui no vulgui perdre’s l’espectacle que oferiran les millors espasistes del món, té l’oportunitat d’acostar-se a l’INEFC de Barcelona (av. de l’Estadi, núm 12-22). L’entrada és gratuïta i els moments decisius de la Copa del Món es donaran el dissabte 21 de a les 16.30 hores i diumenge 22 a les 15.00 hores, moment en que es disputaran, respectivament, les semifinals de la prova individual i la final de la prova per equips.

Etiquetes associades a la notícia