Les tirolines de la Gran Via ja estan obertes

L’espai de joc se situa al tram de carrer que connecta el parc de les Glòries i el Poblenou, que s’ha pacificat amb el soterrament del trànsit. A més de les dues tirolines, s’hi han instal·lat elements per fer exercici i bancs amb tendals per seure a l’ombra. La urbanització vol dotar d’usos veïnals l’espai fins que se n’impulsi la remodelació definitiva.

13/02/2023 15:02 h

Ajuntament de Barcelona

L’actuació temporal es completarà amb la col·locació d’una quarantena d’arbres en contenidors i tres taules de tennis de taula i tres de futtoc. Els elements d’oci i la zona d’estada es troben entre el carrer de Badajoz i la rambla del Poblenou.

La intervenció recull les demandes veïnals sorgides del procés participatiu que va tenir lloc fa un any.

Un total de 30.000 metres quadrats per al veïnat

Un cop soterrat el trànsit de la plaça de les Glòries, s’ha alliberat un tram de la Gran Via de 50 metres d’amplada, que suma una superfície de 30.000 metres quadrats. Els vuit carrils que abans es destinaven a la circulació de vehicles ara seran un espai verd, amb una gran zona arbrada i àrees de joc i d’estada.

Aquest espai connectarà amb la transformació de la plaça de les Glòries, que l’any 2024 s’haurà convertit en un gran parc de 9 hectàrees.

Etiquetes associades a la notícia