L'Espai Avinyó - Llengua i Cultura celebra cinc anys amb activitats simultànies a tota la ciutat

07/07/2016 10:29 h

Clara Asín

A partir de dimecres, 14 de setembre, l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura proposa un seguit d’activitats per celebrar el cinquè aniversari. Hi haurà espais de diàleg per repassar i valorar les accions desenvolupades durant aquest temps, concedint un protagonisme especial a les persones que, d’una manera o altra, hi han participat. Serà també una bona ocasió per pensar col·lectivament com imaginem l’Espai Avinyó dels propers cinc anys.

Un projecte de ciutat

D’altra banda, durant dissabte i diumenge, 17 i 18 de setembre, tots els districtes oferiran activitats interculturals relacionades amb els conceptes treballats per l’Espai Avinyó des que va néixer: itineraris, tallers, cinefòrums, visites guiades…

D’aquesta manera s’incorporarà a la celebració un dels eixos de treball de l’Espai Avinyó: visibilitzar i posar en relleu la diversitat cultural de la ciutat i fer-ho d’una manera dinàmica, viva i territorialitzada. I és que, al llarg d’aquests cinc anys, l’Espai Avinyó ha sortit sovint de la seva seu per programar activitats en espais i equipaments de barri.

Amb la programació d’activitats simultànies de dissabte i diumenge, l’Espai Avinyó porta aquesta filosofia una mica més enllà: vol fer que, durant dos dies, tot Barcelona bategui al ritme de diferents propostes i accions participatives interculturals.

Fi de festa

Les activitats als districtes s’acabaran diumenge amb un vermut concert obert a tota la ciutat. A més, les persones que hagin participat en alguna de les activitats programades durant el cap de setmana hi podran recollir un obsequi commemoratiu.

L’equip tècnic de l’Espai Avinyó – Llengua i Cultura està tancant la programació definitiva. Des d’aquest web us anirem informant de les novetats principals, però si en voleu estar al cas de manera més immediata, us recomanem que seguiu el Facebook de BCN Acció Intercultural, el Twitter d’Espai Avinyó i l’etiqueta #5anysespai.