L’habitatge, tema central a les VI Jornades d’Educació Financera Familiar i Pobresa Energètica

20/07/2021 07:15 h

Ajuntament de Barcelona

L’habitatge és un dels temes principals a les Jornades d’Educació Financera Familiar i Pobresa Energètica, que celebren la seva sisena edició del 20 al 22 de juliol. Les jornades, organitzades per la Fundació Isadora Duncan, tenen un format virtual i inclouen diverses conferències i un debat. Una d’aquestes sessions estarà protagonitzada per la cap de gabinet de la Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Vanesa Valiño. Serà al debat del dia 22, sobre l’accés a l’habitatge i el lloguer. L’acompanyaran el representant del Sindicat de Llogaters i Llogateres de Madrid, Javier Gil, i, en representació de WIRES, una associació de conselleres i directives del món immobiliari, Débora Serrano.

A les jornades també tenen lloc quatre conferències: el primer dia el tema central és territori i fiscalitat, amb ‘L’Espanya de les piscines’, amb el periodista Jorge Dioni López, i ‘Dret a un habitatge i polítiques fiscals’, amb la professora de la Universitat de Girona, Mª Lluïsa Esteve de Pardo.

El segon dia les sessions estaran enfocades al parc de l’habitatge, amb les conferències ‘Rehabilitació d’habitatge i fons NextGenerationUE’, a càrrec de l’arquitecta Ana Sanz i la doctora en arquitectura, Carme Sánchez-Guevara, i ‘Fons Solidari de rehabilitació’, amb la representant de la Fundació Naturgy, Ester Sevilla.

Totes les sessions de les Jornades d’Educació Financera Familiar i Pobresa Energètica es poden seguir online a través de Zoom. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d’aquest enllaç.

Etiquetes associades a la notícia