L’Hospital Clínic estrena una plaça

La cruïlla dels carrers del Rosselló i de Villarroel es transforma en una plaça pacificada i enriquida amb verd urbà, que millora l’accés al centre hospitalari i la mobilitat dels vianants al seu entorn. La reurbanització també s’estén als trams dels carrers del Rosselló i de Villarroel més propers a l’hospital.

06/07/2018 17:30 h

Redacció

La millora de l’entorn de l’Hospital Clínic s’ha concretat amb la pacificació de l’encreuament dels carrers del Rosselló i de Villarroel, on s’ha instal·lat un nou paviment, així com jardineres, parterres i mobiliari urbà. El replantejament de l’espai prioritza el trànsit de vianants tant en el pas pels voltants de l’hospital com en l’entrada per la porta principal al centre hospitalari. A més, la nova plaça enllaça amb l’estació de metro, i només s’hi permet el pas de vehicles de serveis i emergències.

A més de la plaça, els trams del carrer del Rosselló des de Villarroel fins a Comte d’Urgell i del carrer de Villarroel entre Provença i Còrsega han experimentat millores urbanístiques. En conjunt, s’han fet canvis en l’enllumenat públic, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha incrementat l’arbrat de la zona. En el cas del tram del carrer del Rosselló, s’ha restringit el trànsit perquè només hi circulin els vehicles del veïnat i dels serveis i les motocicletes.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades