Licitació de les obres del nou Mercat de Montserrat

S’ha iniciat la licitació de les obres per a la construcció del nou Mercat de Montserrat, a Nou Barris. Tenen un pressupost de catorze milions d’euros i es preveu que s’acabin el segon semestre del 2024.

13/02/2022 10:17 h

Ajuntament de Barcelona

En total són poc més de 10.000 metres quadrats d’instal·lacions que es construiran a la zona on ara hi ha l’aparcament. Això permetrà que l’actual edifici pugui continuar en funcionament fins que es posi en marxa el nou equipament.

El Mercat de Montserrat està situat a l’illa formada per la via Favència, el carrer d’Aiguablava, el carrer de les Torres i el camí Vell de la Pedrera.

A causa del fort pendent del terreny, l’equip redactor del projecte, ONA Arquitectes, ha plantejat un mercat que constarà d’una planta baixa en dos nivells, on s’ubicaran el supermercat i les parades del mercat, amb accessos a la plaça i al carrer d’Aiguablava, dues plantes subterrànies, que es dedicaran a magatzems i aparcaments, i un entresolat, per a oficines i altres usos.

Es construirà amb materials petris i formigons tant a l’interior com a l’exterior. A les parts superiors els materials seran lleugers i transparents, amb cobertes vegetals.

Etiquetes associades a la notícia