L’IMHAB subhastarà quatre locals comercials de lloguer a Nou Barris i Sant Martí

02/05/2018 18:00 h

Ajuntament de Barcelona

L’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (IMHAB) subhastarà properament quatre locals comercials en règim de lloguer. Dos dels immobles estan situats al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, al districte de Nou Barris, mentre que els altres dos estan ubicats al barri del Besòs i el Maresme, al districte de Sant Martí.

La subhasta es durà a terme el dia 29 de maig a les 10.00 hores a les oficines de l’IMHAB, al carrer del Doctor Aiguader, número 36. L’acte es farà davant notari mitjançant el sistema de licitació al més-dient, és a dir: l’adjudicació es farà de viva veu a la persona que ofereixi el preu més avantatjós.

Per participar-hi cal presentar un escrit de sol·licitud indicant el local pel qual s’està interessat. Aquest document es pot enviar al correu ntorres@imhab.cat o al fax 93 291 85 30, i també es pot presentar a les oficines de l’IMHAB.

Las persones adjudicatàries disposaran d’un contracte de lloguer per 15 anys que podran renovar anualment un cop passat aquest període. Tindran una carència de pagament de 2 o 6 mesos, en funció del local, i abans d’accedir-hi hauran de dipositar una fiança equivalent a dues mensualitats del lloguer.

Amb aquesta subhasta, l’Ajuntament vol posar a disposició de la ciutadania els locals disponibles per contribuir a fomentar l’activitat econòmica i social en aquests barris.

 

Els locals

El primer dels lots subhastats és un local situat al número 6 del carrer de Subirats, al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta (Nou Barris). És un immoble de segona mà que disposa d’una superfície útil de 33 metres quadrats. El preu de sortida de la subhasta és de 350 euros més IVA.

El segon lot està format per un local de segona mà ubicat al carrer de Pontons, número 3, també al barri de Vilapicina i la Torre Llobeta (Nou Barris). Té una superfície total de 67 metres quadrats i un preu de sortida de 590 euros mensuals més IVA.

L’últim lot subhastat està situat al carrer d’Anaïs Nin, número 13, al barri del Besòs i el Maresme (districte de Sant Martí). Es tracta de dos locals d’obra nova que es poden unir en un mateix espai perquè estan separats per una paret. Tenen una superfície total de 253 metres quadrats i el preu de licitació mensual és de 885 euros més IVA.

Les persones interessades podran visitar els locals abans de la subhasta per conèixer el seu estat. Les visites es poden concertar trucant al telèfon 93 291 85 38.