Les línies de metro L2 i L5 també es renoven aquest estiu

El tram Paral·lel - Sagrada Família de la línia L2 estarà fora de servei del 27 de juliol al 30 d’agost per treballs de millora de la infraestructura. Les obres per a la futura estació d’Ernest Lluch (línia L5) comportaran la interrupció del servei entre les estacions de Can Vidalet i Collblanc, del 29 de juliol a l’1 de setembre, de manera que l'estació de Pubilla Casas estarà tancada.

22/07/2019 16:02 h

Ecologia Urbana

Aquest estiu el metro de Barcelona es posa a punt amb diverses actuacions a la xarxa. El passat 29 de juny van començar els treballs a la línia L1, amb una afectació important al servei entre les estacions de Fondo i El Clot.

Entre el divendres 27 i el dilluns 29 de juliol comencen nous treballs al metro de Barcelona, amb actuacions de millora a la línia L2 i a la línia L5. Ambdues actuacions es perllongaran al llarg d’un mes, aproximadament.

Treballs a la línia L2

El tram de la línia L2 entre les estacions de Paral·lel i Sagrada Família quedarà fora de servei entre el dissabte 27 de juliol i el divendres 30 d’agost, per treballs de millora de la infraestructura encarregada del control de vibracions.

D’aquesta manera, estaran fora de servei les següents estacions del Paral·lel, Sant Antoni, Universitat, Passeig de Gràcia, Tetuan i Monumental

Com a recomanacions als usuaris i usuàries habituals d’aquesta línia, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), recomana fer servir els enllaços amb altres línies del metro de Barcelona que permeten, segons la combinació, arribar als mateixos punts i cobrir recorreguts similars, així com també el servei de busos combinats entre ells o amb el metro.

Així, com a alternativa de transport, els usuaris i usuàries poden fer servir les línies de bus D50, H12 i H16, que fan el trajecte totalment o parcialment entre les estacions afectades pel tall, és a dir entre Paral·lel i Sagrada Família. A més també es pot utilitzar la resta de la xarxa de metro, en especial la línia L3 i altres línies que enllacen.

La resta de la línia L2, entre Sagrada Família i Badalona Pompeu Fabra, funcionarà amb normalitat.

Aquests dies previs i durant els primers dies de les afectacions a la línia L2 hi haurà presència d’informadors i informadores a les estacions afectades per orientar els ciutadans sobre els millors recorreguts alternatius.

Informació detallada sobre el tall de l’L2 de metro.

Treballs a la línia L5 de metro

El tram de la línia L5 entre les estacions de Can Vidalet i Collblanc quedarà fora de servei entre el dilluns 29 de juliol al dimarts 1 de setembre, ambdós inclosos, per realitzar els treballs necessaris per posar en marxa l’estació d’Ernest Lluch i la reparació de via. Estarà tancada l’estació de Pubilla Cases.

En aquest període s’habilitarà un servei especial d’autobusos entre Can Vidalet i Collblanc amb parada a l’estació intermèdia de Pubilla Cases, amb el mateix horari del metro. També existeixen altres combinacions amb la xarxa de transport ferroviari i de superfície de la zona.

L’estació d’Ernest Lluch ja té executada l’obra civil. Ara, els treballs se centren en el condicionament interior, la formació dels accessos, l’arquitectura, els acabats i les instal·lacions, juntament amb les construccions auxiliars, així com un nou pou de ventilació i un conjunt d’actuacions de reforç i drenatge de la infraestructura.

Informació detallada sobre el tall de l’L5 de metro.

Etiquetes associades a la notícia