L’InnoBA se’n va a Ca n’Andalet

El centre municipal de referència de l’economia social i solidària (ESS) al nord de la ciutat, l’InnoBA, s’ha traslladat a Ca n’Andalet, al districte d’Horta-Guinardó. L’InnoBA - Ca n’Andalet estendrà i divulgarà els valors i principis de l’ESS a través de la programació d’activitats i esdeveniments en col·laboració amb el món socioempresarial i acadèmic.

16/03/2023 14:35 h

Ajuntament de Barcelona

El nou centre liderarà un nou eix d’innovació socioeconòmica a la zona nord de la ciutat i col·laborarà amb l’altre espai per a l’ESS que s’inaugurarà al bloc IV de Can Batlló, el gener del 2024. L’InnoBA – Ca n’Andalet oferirà, per exemple, els serveis i programes següents:

  • Servei d’assessorament per a empreses i iniciatives en l’àmbit de l’ESS que aposten pel desenvolupament sostenible.
  • Programes a mida.
  • TransformESS, que fomenta el cooperativisme entre joves.
  • Acompanyament i formació especialitzada per a la digitalització de l’ESS.
  • Formació amb una cartera de tallers, cursos i càpsules formatives gratuïtes.
  • Esdeveniments com ara DiesInnoBA per posar en comú els projectes i coneixements.
  • La InnoBAdora, la incubadora que disposa d’un programa codissenyat amb les iniciatives dels membres de la comunitat.

A més, l’InnoBA ha esdevingut un punt de projecció a l’exterior: ha potenciat les col·laboracions amb projectes europeus, ha teixit llaços amb el continent africà i ha impulsat l’emprenedoria. A més, s’han signat convenis amb tercers per a l’enfortiment empresarial.

Les accions que s’han dut a terme en aquest equipament formen part del Pla d’impuls de l’economia social i solidària de l’Ajuntament de Barcelona 2021-2023, el full de ruta municipal per contribuir al desenvolupament de l’EstratègiaESSBCN2030, compartida amb el teixit d’empreses i organitzacions de l’ESS a la ciutat.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia