Literal, la fira d'idees i llibres radicals, obre inscripcions de la 10a edició

16/11/2023 17:18 h

Ajuntament de Barcelona

Ja hi ha dates per a la 10a edició de Literal, la fira d’idees i llibres radicals. Tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de maig de 2024, i es farà al recinte de la Fabra i Coats. A més, els dies 24 i 25 es durà a terme l’espai professional de la fira.

L’organització ha anunciat que ja és obert el període d’inscripcions per a editorials i llibreries independents que hi vulguin participar. La fira s’adreça a aquelles editorials i llibreries que tinguin gran part del seu catàleg especialitzat en pensament crític. Queden excloses aquelles que formin part de grups editorials, grans superfícies o cadenes. Una vegada tancades les inscripcions, la comissió organitzadora de Literal resoldrà sobre les sol·licituds i comunicarà individualment a les editorials i llibreries sol·licitants si han estat admeses. El període per inscriure’s es tancarà el 14 de gener. La previsió és que un centenar d’editorials participin al mercat del llibre i que la programació inclogui una cinquantena d’activitats.

La Literal s’impulsa des de l’Economia Social i Solidària, i és una fira que vol, en paraules de l’organització, “apropar el públic general a la cultura que es fa des dels marges i visibilitzar, així, aquests altres centres de producció cultural”.

Més informació, en aquest enllaç.