Llibres que ens importen!

T’agraden els llibres? T’agrada recomanar i que et recomanin? Vine a la Fira de Nadal de Consum Responsable i Economia Social i Solidària i participa en l’intercanvi de llibres més especial d’aquestes festes.

12/12/2018 09:34 h

Ajuntament de Barcelona

Llibres que importen és una activitat que tindrà el tret de sortida el 21 de desembre, a les 18 hores a la carpa de Consum Responsable de la Fira de Nadal, quan diferents persones vinculades al món de la literatura portaran el seu llibre per ser intercanviat. A partir d’aleshores, totes les persones que vulguin participar-hi podran recomanar i regalar un llibre que els importa i emportar-se’n un que hagi estat també significatiu per al seu primer propietari.

Aquesta experiència té el valor afegit que els llibres que hi participen han estat molt importants per les persones que es sumen a la campanya.

L’acció estableix tres categories: llibre infantil, juvenil i adult.

Com funciona ‘Llibres que importen’?

  • Escull un llibre: ha de ser especial per a tu. Ha de ser un llibre que t’hagi marcat i que estiguis disposat a regalar.
  • Explica perquè és important: escriu una dedicatòria al llibre per al teu amic invisible literari. Explica-li perquè has triat aquest llibre.
  • Embolica’l! És un regal! El seu futur lector voldrà rebre’l amb l’entusiasme amb que tu el regales. T’has enrecorda’t de dedicar-lo, oi?
  • Porta’l a la Fira de Nadal. Busca la caseta de l’Espai Consum Responsable a la Fira de Nadal de la pl. Catalunya, del 21 al 24 de desembre. En aquesta caseta es reuniran aquests llibres que importen. Deixa el teu llibre i arriba el moment de…
  • Emportar-te un llibre que importa! Endu-te un altre llibre a canvi. Descobriràs un nou llibre i sabràs el vincle de la seva antiga propietària amb la lectura que has triat. Gaudeix-lo!
  • I comparteix l’experiència a les xarxes. Explica’ns quin llibre t’ha tocat, quin has portat tu, mostra una foto de la dedicatòria o comparteix si el llibre t’està agradant… I no oblidis posar-hi l’etiqueta #llibresqueimporten

L’any 2016 l’entitat cultural Atrapavientos va engegar el 2016 a Saragossa Llibres que importen,  una campanya de foment de la lectura que té el suport del Ministerio de Cultura i que enguany, arriba a Barcelona.

Llibres que importen
Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària
Caseta Espai Consum Responsable
Pl. Catalunya
Del 21 al 24 de desembre de 2018
D’11 a 20:30 hores