MACBA en família: tallers bombolla per a totes les edats!

El museu ofereix cada cap de setmana un programa d’experiències artístiques i educatives pensades per a tots els públics.

12/03/2021 10:56 h

Ajuntament de Barcelona

La cultura ha hagut de mirar de cara una pandèmia devastadora per mantenir-se al peu de canó, i ho ha fet millor del que podríem haver imaginat mai. Festivals, exposicions, activitats… Les organitzacions han proposat, durant els últims mesos, formats compatibles amb les mesures sociosanitàries vigents que mantenen viu l’esperit cultural de la ciutadania. I el museu d’art contemporani de Barcelona (MACBA) no podia quedar-se enrere.

El MACBA presenta En família”, que promou espais d’exploració artística a través de tallers bombolla. Aquests tallers estan pensats per a una sola família o grup de convivents, amb nens i nenes d’entre 2 i 12 anys. Disponibles durant els caps de setmana i les vacances escolars, la durada de les activitats és de 45 minuts, durant els quals els assistents exploren diversos espais del museu i descobreixen diferents maneres d’entendre, d’aprendre i de crear. Les dues activitats costen 3 euros i tenen lloc a l’edifici Meier.

“House of the seas”

A càrrec de l’artista Xavier Manubens, aquest taller realitza un recorregut sensorial per l’exposició de Fina Miralles, alhora que n’explora les obres que serveixen com a referència per a les creacions dels participants. Les obres resultants del taller es podran veure al recinte durant un temps. L’activitat convida a indagar el propi cos per conèixer fins on es pot arribar i, així, ser capaços de transformar-lo en una obra d’art.

Edat: de 2 a 5 anys
Horari: dissabtes 13, 20 i 27 de març

“Coses, cossos… acció!”

Marina Rubio es posa al capdavant d’aquesta activitat per portar-vos de viatge pels indrets més curiosos del recinte. A mesura que aneu fent camí, veureu diferents elements, com l’aigua, que faran plantejar-vos el paper que tenen en la vostra vida quotidiana. El taller incita a reflexionar sobre les coses, la manera com es formen, com les percebem al llarg del temps i l’espai i, finalment, com es transformen.

Edat: de 6 a 12 anys
Horari: diumenges 14, 21 i 28 de març

Passeu aquest mes pel MACBA i no deixeu escapar l’oportunitat de gaudir d’un cap de setmana màgic en família!

Més informació

Etiquetes associades a la notícia