Marató de Ràdio amb l'Espai Jove Casa Sagnier

El Centre de Recursos Pedagògics (CRP), les aules d’acollida del Pla per a la Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social (LIC) i el Punt infoJOVE del districte hi col·laboren amb ‘Fem ràdio!’, una dinamització adreçada a l’alumnat d’aquestes aules.

10/06/2020 11:50 h

Marcos Moreno Teruel

El projecte neix de la cooperació entre el Servei Educatiu del Consorci d’Educació de Barcelona (CRP i LIC), el Punt infoJOVE Sarrià – Sant Gervasi i l’Espai Jove Casa Sagnier (carrer de Brusi, 61).

Es tracta d’una seqüència didàctica on l’alumnat treballa, al llarg d’uns mesos, al ‘Fem Ràdio!’. Els joves han d’enregistrar el tema triat (noticiari, esports, lectura dramatitzada, etc.) i participar en una entrevista radiofònica.

L’activitat s’estructura en quatre parts:

  • Formació per al professorat de les aules d’acollida participants.
  • Taller de tècnica i guió d’una hora i mitja amb l’alumnat.
  • Marató de ràdio a l’Espai Jove Casa Sagnier on es compartiran les peces radiofòniques creades amb la resta de companys en format online.
  • Sessió d’avaluació amb el professorat.

Els objectius del projecte són potenciar l’ expressió oral en l’alumnat i la seva socialització amb jovent del barri, així com conèixer les possibilitats que té aquest espai municipal en matèria de recursos per a la joventut.

Els alumnes milloren així la seva capacitat narrativa i fluïdesa lectora, i podran enregistrar i editar amb software especialitzat com l’Audacity.

La Marató tindrà lloc dijous, 18 de juny, de 16 a 18 h (online).

Més informació, a espaijove@casasagnier.net, a les xarxes socials del Punt infoJOVE Sarrià – Sant Gervasi i l’Espai Jove Casa Sagnier i al web del Consorci d’Educació de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia