21.500 cartells de la Mercè repartits entre la ciutadania

La bona acollida i la gran demanda ciutadana del cartell de la Mercè d’enguany va propiciar que a la tirada inicial de 1.500 cartells se n’hi afegissin dues més, una de 15.000 exemplars i una de posterior de 5.000 més, que la ciutadania ha pogut recollir gratuïtament en més de trenta equipaments de la ciutat. En total, s’han repartit 21.500 cartells dissenyats per la il·lustradora Malika Favre.

16/09/2021 11:16 h

Ajuntament de Barcelona

Per conèixer els detalls d’on es podien recollir els cartells, es va crear un web específic, on s’indicava l’espai, l’horari i la disponibilitat d’exemplars, que s’actualitzava contínuament amb la informació dels nous punts d’entrega.

L’obra de Malika Favre, elegant i minimalista, mostra una dona que s’alça com una reina poderosa, amb la solemnitat d’una estàtua mediterrània, que ens mira desafiant i ens convida a unir-nos a les festes. La imatge és plena de detalls, referències a la ciutat i complicitats amb el veïnat barceloní.

Un cop esgotats els exemplars impresos, aquest cartell, com els de les edicions dels darrers anys, també es pot descarregar per imprimir des del repositori de cartells.

També es podran veure, fins al 26 de novembre, a la Casa dels Entremesos, que ofereix una exposició retrospectiva amb fotografies i més de setanta cartells, alguns de centenaris.