Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Més control per als vehicles de mobilitat personal d’ús comercial

Amb l’objectiu de protegir els vianants i garantir la convivència a l’espai públic, s’intensificarà la vigilància dels vehicles de mobilitat personal (VMP) que realitzen una activitat econòmica, com els bicitaxis.

05/06/2021 14:37 h

Ajuntament de Barcelona

L’increment del control dels vehicles de mobilitat personal d’ús comercial es durà a terme amb més intensitat a les zones on hi ha més saturació de la circulació d’aquest tipus de vehicles i on poden generar més molèsties al veïnat. Amb el reforç de la vigilància també es vol garantir que els VMP compleixen la normativa: han d’estar registrats, han de disposar de l’assegurança corresponent i han de circular pels espais autoritzats.

Fins al mes de maig, la Guàrdia Urbana ha interposat un total de 588 denúncies a VMP i cicles de més de dues rodes destinats a activitat econòmica, per motius com l’estacionament incorrecte o l’incompliment de permisos. També s’han ingressat al dipòsit municipal de vehicles un total de 255 VMP de serveis compartits i 35 bicitaxis.

Circulació restringida a Ciutat Vella durant l’estiu

Es reprèn el període estiuenc de limitació de la circulació al districte de Ciutat Vella per a bicicletes, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes d’ús comercial, que només podran desplaçar-se per dues rutes determinades:

  • Eix nord-sud: plaça del Portal de la Pau – passeig de Colom – passeig d’Isabel II – avinguda del Marquès de l’Argentera – passeig de Circumval·lació.
  • Eix est-oest: passeig de Picasso – passeig de Lluís Companys – passeig de Pujades – avinguda Meridiana.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades