Més control per als vehicles de mobilitat personal d’ús comercial

Amb l’objectiu de protegir els vianants i garantir la convivència a l’espai públic, s’intensificarà la vigilància dels vehicles de mobilitat personal (VMP) que realitzen una activitat econòmica, com els bicitaxis.

05/06/2021 14:37 h

Ajuntament de Barcelona

L’increment del control dels vehicles de mobilitat personal d’ús comercial es durà a terme amb més intensitat a les zones on hi ha més saturació de la circulació d’aquest tipus de vehicles i on poden generar més molèsties al veïnat. Amb el reforç de la vigilància també es vol garantir que els VMP compleixen la normativa: han d’estar registrats, han de disposar de l’assegurança corresponent i han de circular pels espais autoritzats.

Fins al mes de maig, la Guàrdia Urbana ha interposat un total de 588 denúncies a VMP i cicles de més de dues rodes destinats a activitat econòmica, per motius com l’estacionament incorrecte o l’incompliment de permisos. També s’han ingressat al dipòsit municipal de vehicles un total de 255 VMP de serveis compartits i 35 bicitaxis.

Circulació restringida a Ciutat Vella durant l’estiu

Es reprèn el període estiuenc de limitació de la circulació al districte de Ciutat Vella per a bicicletes, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes d’ús comercial, que només podran desplaçar-se per dues rutes determinades:

  • Eix nord-sud: plaça del Portal de la Pau – passeig de Colom – passeig d’Isabel II – avinguda del Marquès de l’Argentera – passeig de Circumval·lació.
  • Eix est-oest: passeig de Picasso – passeig de Lluís Companys – passeig de Pujades – avinguda Meridiana.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades