Més de vuit mil alumnes ballen amb “Dansa ara”

12/04/2016 17:10 h

Míriam Pina García

Dividits en dos grups, els més de vuit mil alumnes de segon de primària de 190 escoles de la ciutat han actuat al Palau Sant Jordi en el marc de “Dansa ara”. Han ballat diverses coreografies que han preparat al llarg del curs, i tot, sota la mirada de pares i familiars que no s’han volgut perdre l’espectacle.

L’objectiu de “Dansa ara” és barrejar la música i la dansa per promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants a través de la dansa contemporània.

És una activitat que es realitza cada any, des del 1993, i que reuneix al Palau Sant Jordi milers d’infants que fa mesos que preparen diferents coreografies. La posada en escena final és el moment més esperat, i així ho ha demostrat un estadi ple a vessar d’un públic molt entregat.

Segons la comissionada d’Esports, Marta Carranza, és una activitat que pretén trencar els estereotips. “De vegades sembla que la dansa sigui cosa de nenes, i amb ‘Dansa ara’ es demostra que la dansa és per a tothom”, ha afegit Carranza.