Més emoció al Tibidabo: la muntanya russa incorpora la realitat virtual

Durant dos minuts i a 80 quilòmetres per hora, els visitants del Parc d’Atraccions Tibidabo que pugin a la muntanya russa viuran una experiència immersiva que els permetrà participar en una aventura de fantasia, recorrent espais tan diferents com una estació espacial o el fons marí. La incorporació de la tecnologia immersiva a l’atracció coincideix amb el quinzè aniversari del parc.

14/04/2023 12:00 h

Ajuntament de Barcelona

L’atracció mantindrà l’aforament i les condicions d’ús habituals, 16 persones per cotxe a partir dels 120 centímetres d’alçada. Es podrà continuar gaudint del trajecte sense aquesta nova funció tecnològica.

La muntanya russa és la segona atracció del Tibidabo que incorpora la tecnologia immersiva per recrear una nova experiència. L’any 2017 es va inaugurar el Virtual Express, que va convertir un tren ràpid clàssic en la primera atracció de realitat virtual de Catalunya.

El contingut de la nova experiència virtual ha estat creat en exclusiva per al Parc d’Atraccions Tibidabo per VR Coaster, una empresa alemanya especialitzada en realitat virtual.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia