Més i millor comerç de proximitat al Besòs i el Maresme

El pla per dinamitzar el comerç de proximitat del Besòs i el Maresme posarà en marxa diverses accions per impulsar-hi la vida comercial. Entre les iniciatives que s'engegaran destaca la creació d’una fira de comerç al carrer perquè els establiments surtin a l’exterior en un dels entorns més concorreguts del barri, la posada en marxa de la fira de segona mà i l’organització de la tercera edició del Tastatapes Besòs per promoure bars i establiments de restauració.

31/05/2017 18:33 h

Redacció

Entre les accions que es portaran a terme destaca també la posada en marxa d’un servei de repartiment a domicili per als clients dels comerços de proximitat de la zona, la millora de l’accessibilitat per a les persones amb discapacitat i la millora de l’ús eficient de l’energia a fi d’optimar la sostenibilitat dels negocis. De la mateixa manera, es perfeccionarà la senyalització dels comerços del barri i de l’espai Xavier Nogués.

La regidora de Comerç i Proximitat, Montserrat Ballarín, ha signat aquest dimecres l’acord per promoure el comerç en aquest barri del districte de Sant Martí. També han signat el document el president de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal del Besòs, Xavier Miravitlles; la presidenta de l’Associació de Comerciants Xavier Nogués, Merche Teruel, i la presidenta de l’associació de Comerciants del 019, Raquel Espada.

Durant l’acte, Ballarín ha subratllat la voluntat de l’Ajuntament de seguir treballant amb les associacions de tots els barris barcelonins per tal de reforçar-hi les botigues i el comerç de proximitat. “Tots els barris tenen el seu perfil i el seu comerç propi i distintiu. Això és el que hem de continuar mantenint, treballant conjuntament entre l’Ajuntament i els comerciants i comptant amb el suport dels ciutadans i les ciutadanes”, ha manifestat Ballarín.

Més informació