Els nous murals dels jardins de la Mediterrània

Amb el mural més llarg, el que queda al costat de la rampa entre els dos nivells dels renovats jardins de la Mediterrània, el col·lectiu Monkey Fingers ha completat la triple intervenció artística en aquest espai, que a més de verd ara ha guanyat tota la paleta de colors, amb representacions alegres de la natura i d'elements característics del barri de la Marina.

27/05/2021 12:56 h

Mupert

Els jardins de la Mediterrània es van inaugurar al juny de l’any passat, després de transformar aquests 5.000 metres quadrats d’interior d’illa per fer-los més verds i accessibles per a tothom, des de la gent gran fins als més petits, amb una inversió de 2,13 milions d’euros que formava part del Pla de Barris de la Marina. Llavors es va compartir amb el veïnat i entitats de la Marina el projecte de murals en alguns espais que encara es veien degradats. La proposta artística del col·lectiu Monkey Fingers va obtenir una bona resposta per part del veïnat, que va proposar incorporar a les pintures alguns dels elements més característics de l’entorn, com la farola de Can Tunis o la torre Calatrava de comunicacions.

Al desembre, Monkey Fingers va pintar les dues vessants de la falca que queda més a prop de la llar d’infants Els Gegants, i les columnes dels porxos que donen accés als jardins. Ara han completat el mural més llarg, al costat de la rampa que connecta els dos nivells, amb una imatge panoràmica que té la Mediterrània, Montjuïc i la Marina com a fons, amb la representació de famílies que passegen per l’entorn urbà.

Monkey Fingers és un estudi d’il·lustració i pintura situat a la Nau Tonal’h de l’Hospitalet de Llobregat. Dins d’aquest col·lectiu ja havien participat en la intervenció artística sota el pont de la Riera Blanca.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades